MENU
« Bakåt

Söker för en grupp på 3 arrangörer för att åta sig Le Dîner en Blanc - Stockolm

Dîner en Blanc International söker för närvarande en grupp på 3 arrangörer för att åta sig Le Dîner en Blanc - Stockolm. 

Le Dîner en Blanc mycket mer än en enkel picknick. Det är en spontan folkrörelse som uppvisar sådana värden som vänskap, elegans, arv, respekt och sekretess ... som konceptet håller kärt. Det finns inga kommersiella avsikter, politiska tillhörigheter eller välgörenhetsorganisationer. Under en natt, förskönar gästerna stadens mest prestigefyllda offentliga platser genom att delta i det oväntade.

Under de senaste åren har le Dîner en Blanc verkligen blivit ett globalt fenomen som för samman människor från olika länder, kulturer, religioner och bakgrunder inom samma organisation: Dîner en Blanc International. Idag, arrangerar nästan 70 städer runtom i världen årligen sina egna Dîner en Blanc evenemang, bland andra Paris (födelseplats för detta fantastiska koncept), New York City, Mexico City, Sydney och Stockholm! 

 


Stockholm har en mängd underbara storstadsområden rika på arkitektur och historia. Vi söker för närvarande en Värd för att genomföra denna händelse år 2017 och framåt. 

Le Dîner en Blanc söker evenemangsspecialister som skulle vara intresserade av att delta i ett sådant projekt. Om du är intresserad, var god och fyll i ansökningsformuläret.

Om du har några frågor angående Le Dîner en Blanc, ber vi vänligen att du hänvisar till vår FAQ som finns på Dîner en Blanc Internationals hemsida. Om du fortfarande har obesvarade frågor, tveka inte att kontakta oss på [email protected]. Vi klargör gärna eventuella oklarheter som du kan ha. 

Att notera till de berörda värdarna:

  • Observera vänligen att all kommunikation med Dîner en Blanc International kommer att vara på franska eller engelska.

  • Vi söker en grupp på 3 personer som har erfarenhet av att hantera storskaliga evenemang samt hantering av alkohol & tillstånd för mötesplatser.

  • Dîner en Blanc International framställer inte alla dessa evenemang. Vi erbjuder en stödtjänst och utbildning för arrangörer som vill vara värd för sina egna Dîner en Blanc. Eftersom den här tjänsten erbjuds gratis, måste arrangörerna ha den nödvändiga erfarenheten och strukturen för att arrangera ett sådant evenemang, och måste även enas om att rätta sig efter de normer som fastställts av Dîner en Blanc.

  • Det är viktigt att förstå att vi inte anställer några värdar. Varje evenemang leds av passionerade lokala arrangörer som är förälskade i konceptet. Varje evenemang är ekonomiskt oberoende av Dîner en Blanc strukturen.

  • Dîner en Blanc kan inte anknytas till någon välgörenhetsorganisation eller politisk organisation.

Vi tackar för ditt intresse och vi hoppas att du har möjlighet att vara en del av den unika och genuina upplevelsen som är verklig Dîner en Blanc snart! 

Bästa hälsningar, 
Dîner en Blanc International teamet

Skriv en kommentar

Logga in
Vänligen logga in för att skriva på forumet.

Har Ni glömt ert lösenord?
Är Ni inte medlem än? Registrera


Le Dîner en Blanc
Stockholm
I:
Dagar
Timmar
Min.
Sek

Webbshop

Nyhetsflöde facebook
Följ oss på Twitter

Partners Kontraktsformulär
Vill du vara bordsvärd